Financieel advies

Wat zijn de voordelen van Online Marketing

Online Marketing heeft meerdere voordelen, vooral omdat het bereik van het internet enorm is. Door online marketing kun je doelgroepen targetten waarbij reclame alleen gericht wordt aan personen waarvoor deze interessant is. Voor online marketing wordt gebruik gemaakt van online content. Dit kan in de vorm van tekst, beeld en geluid zijn en zorgt voor zichtbaarheid van je webshop of website. Met deze beproefde aanpak vergroot je de kans op succes. Het inzetten van Social Media vergroot de online aanwezigheid van je bedrijf. Met marketing voor social media via GMU.online zet je experts in om zowel bestaande als potentiële klanten te bereiken. Dit wordt gedaan door goed getimede Social Media Marketing. GMU kan advertenties plaatsen door gebruik te maken van data gedreven software van Facebook en eigen ontwikkelde Big Data software (gegevensverzamelingen).

De meest succesvolle vorm van online adverteren is remarketing (retargeting)

Met remarketing ofwel retargeting wordt online geadverteerd waarbij aan mensen die jouw website of webshop hebben bezocht advertenties worden gestuurd die alleen voor hen relevant zijn. Bij GMU maken ze gebruik van een slim remarketing systeem waarbij bezoekers die hebben afgehaakt niet alleen terugkomen, maar ook worden overgehaald om iet te kopen. Om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop vaker wordt bezocht moet je een seo specialist vinden die weet hoe jouw bedrijf hoger in Google komt te staan. Want hoe hoger je in Google staat hoe meer bezoekers je binnenhaalt. Meer bezoekers betekent echter nog niet meer klanten. Daarvoor heb je een zo goed mogelijk werkende website nodig en dat kan gespecialiseerde SEO ook voor je doen. Met een goed ogende en goed werkende website blijven mensen langer op je website!

Google heeft ongeveer 3,5 biljoen zoekopdrachten per dag

Met bijna 3,5 biljoen zoekopdrachten per dag is Google een van de meest populaire zoekmachines ter wereld. Wil jij met je bedrijf zichtbaarder zijn op internet dan kun je de werkzaamheden die hiervoor gedaan moeten worden het beste uitbesteden aan een Marketingbureau met een Google Partner badge zoals GMU Google Partner. Zij zijn experts in het adverteren met zo specifiek mogelijke zoekwoorden waardoor de kans groter is dat je bedrijf wordt gevonden op Google.