Geld

Welke soorten kunst zijn er?

Ga je kunst kopen? Dan zijn er verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben wij een uitgebreide collectie met beelden. Het meest verkochte artikel is toch wel het bronzen beeld. Dit is een neutraal cadeau wat je weg kunt geven waaraan een persoonlijke touch zit. Daarnaast past het ook bij bijna ieder interieur. Het is ook mogelijk om een keramisch of verguld beeld te bestellen. Deze zijn vaak wat duurder dus die geef je niet zomaar weg. Maar als iemand echt veel voor je betekend heb je dit er wel voor over. Ook is het mogelijk om maatwerkoplossingen te geven. Zo kunnen wij van bijna alles een beeld of sculptuur maken. Ook is het mogelijk om andere voorwerpen te bekijken in onze webshop.

Een goed cadeau geven aan je collega

Cadeaus voor collega zijn misschien wel moeilijk om te vinden. Maar bij Artihove kun je zeker wel slagen. Het is afhankelijk van de gelegenheid wat je hem of haar gaat geven. Is het een cadeau voor de verjaardag dan heb je vaak een beperkt budget. Maar hiervoor kun je nog steeds een leuke beeldje voor in de kast of op tafel betalen. Gaat je collega weg dan wil je wel wat meer uitgeven. Ook hiervoor hebben wij een unieke collectie in zowel grote als kleine beelden. Maar natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere kunstvoorwerpen die je kunt geven. Het beste is om een keer door de webshop te bladeren. Zo vind je het beste cadeau en waar je helemaal achter kunt staan en met volle trots kunt geven.

Bronzen beelden voor in de tuin

Je vindt veel bronzen tuinbeelden bij ons in de webshop. Wij hebben deze in zowel grote als kleine varianten. Vooral de grote varianten verkopen wij met enige regelmaat. Deze worden voornamelijk in de tuin geplaatst. Vaak wordt dit gedaan om een persoonlijke sfeer mee te geven aan de tuin. En omdat je hier de hele zomer in zit mag het ook best wel wat kosten. Je kan hier namelijk veel van genieten. Ook op een regenachtige dag kun je van binnen dit kunstwerk bewonderen. Daarnaast hebben wij ook wat kleinere beelden die je bijvoorbeeld op de grond kunt zetten. Deze staan leuk langs een vijver maar ook prachtig in de tuin. Het is aan jou de keuze waar je ze wil plaatsen.

Welke soorten sculpturen heb je?

Je kunt je sculptuur kopen via Artihove.nl. Het voordeel van deze sculpturen is dat je er al meteen een beeld bij hebt. Zo kun je alvast in je hoofd een planning maken hoe dit zou staan. Maar ook kun je ervoor kiezen om een sculptuur op maat te laten maken. Dit kun je doen als eerbetoon aan iemand. Zo is het mogelijk om van een duidelijke foto een beeld of sculptuur te maken. Maar ook is het een leuk cadeau om weg te geven aan een dierbare. Dit wordt dan ook vaak gedaan bij een zoveel jarige bruiloft van bijvoorbeeld ouders of andere familie.