Met dit incassobureau no cure no pay boek je winst

incasso keurmerkZijn jullie la bekend met de diensten van Bill Incasso? Hier zal mijn artikel van vandaag dan ook over gaan. Ik hoop dan ook dat jullie na het lezen van dit blog een idee hebben hoe een incassobureau no cure no pay te werk gaat en wat je hier aan kunt hebben. 

Wanneer ik binnen mijn netwerk kijk, zie ik dat enkele ondernemers niet goed weten wat zij moeten doen tegen wanbetalers. Zelf heb ik hier ook enig ervaring mee. Allereerst probeer ik de klant uit te horen. Ik luister dan naar zijn verhaal en schat de situatie in. Wanneer ik het idee krijg dat ik aan het lijntje wordt gehouden, schakel ik een bureau als billincasso.nl direct in. Zij nemen alles dan over en zorgen dat de zaak wordt afgehandeld. Zelf willen zij dit ook bereiken op een goede wijze.

incassobureau no cure no pay

Zijn jullie bekend met de NCNP regeling?

Een incassobureau no cure no pay houdt in dat zij pas betaald krijgen als de factuur van de wanbetaler ook voldaan is. Op deze wijze komt een ondernemer niet met kosten te zitten zonder dat hij of zij hier iets voor terug krijgt. Dit bureau zoekt dan zelf contact met de klant en gaat verhaal halen waarom de betaling nog niet voldaan is. Wanneer zij ook het gevoel hebben aan het lijntje te worden gehouden, wordt er een deurwaarder op af gestuurd. In de meeste gevallen worden de facturen dan wel betaald. Naar mijn mening een slechte zaak omdat die betreffende persoon vaak wel het geld heeft maar er gewoon onderuit probeert te komen. 

incasso