Administratiekantoor Hulst hebben ons goed geholpen

Mijn ouders hebben altijd een eigen bedrijf gehad, en zo ook hun eigen boekhouding gedaan. Van een eigen boekhouder hadden ze nooit gehoord, en daar wilde ze eigenlijk ook nooit van horen.  Nee ze hielden liever hun geld in de zak, mijn pa kon dat zelf wel. Volgens hem al jaren gedaan, en altijd zonder problemen. Totdat ze steeds vaker een aanmaning op de deurmat kregen, en nog steeds bleef mijn vader volhouden dat hij alles zelf wilde regelen. Op een gegeven moment begon de huurbaas te dreigen dat ze hun pand moesten verlaten in verband met achterstallige huur, ook nu bleef mijn vader zeggen dat hij zelf alles regelde. Toen ik hoorde dat ze waarschijnlijk hun pand moesten verlaten heb ik Administratiekantoor Hulst ingeschakeld, zo kon het echt niet langer. Hoewel mijn vader in eerste instantie boos op me was dat ik deze stap had gezet, zijn ze me nu dankbaar. Dankzij de hulp van Administratiekantoor Hulst is de hele administratie weer op orde. Het bleek dat mijn vader zijn post gewoon op een grote hoop had gelegd en er verder niets mee had gedaan. 5623695161_8b6feea9da_b-300x200

De boekhouding is weer op orde

Om herhaling te voorkomen zorgt het administratiekantoor er nu voor dat de boekhouding van mijn ouders netjes wordt bijgehouden. Dit is zowel voor mijn ouders, maar ook voor mij een enorme opluchting. Doordat ik op tijd aan de bel heb getrokken is erger voorkomen, en hoeven mijn ouders hun pand niet te verlaten, wat een enorme opluchting is. logoadmintax_srcset-large-300x75