ZZP factoring

Ben je op zoek naar een gaming pc

Als je meer wilt weten over, of op zoek bent naar een comfortabele gaming pc dan ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je een game computer koopt, wil je dat deze helemaal aansluit bij jouw eisen en wensen. Alleen dan kun je ook optimaal genieten van het spelen van games. Dat is de reden dat je in de webshop terecht kunt voor verschillende soorten game pc’s. Hier vind je ook de mogelijkheid om je game pc helemaal zelf samen te stellen. Zo kun je kiezen uit verschillende gaming toetsenborden, muizen, beeldschermen, RAM capaciteit en geheugen.

Welke spellen wil je op je game pc spelen?

Het is belangrijk dat je vooraf bepaald welke spellen je wilt gaan spelen. Bepaal of je ook wil gaan streamen. Wil je als computer gamer je games in virtual reality kunnen spelen? Of kies je sowieso al voor een professionele game pc? Bepaal vooraf het budget dat je wilt uitgeven aan je game computer en bedenk ook hoe intensief je de computer wil gaan gebruiken. Als je op Epic settings wilt gaan spelen, bedenk dan dat je hiervoor minimaal een allround-systeem nodig hebt. Elke game heeft zijn eigen systeem eisen. Door deze eisen vooraf te bekijken (online-handleidingen) weet je aan welke eisen je game pc minimaal  moet voldoen.

Een game pc met een Nvidia RTX 3060 12 GB videokaart

Een van de mooiste gaming pc’s van dit moment, is de 9e generatie i5 9400F 6-Core CPU met de Nvidia RTX 3060 12 GB videokaart. Deze is bijzonder geschikt voor gaming en live-streaming. De videokaart heeft 12 GB GDDR6-geheugen en ondersteunt direct bij release ook Resizable BAR. (Smart Acces Memory). Met Resizable BAR benadert de processor in één keer de volledige hoeveelheid videogeheugen van een videokaart terwijl dit normaal maar met maximaal 256 MB tegelijk kan. Deze computer is dan ook bij uitstek geschikt voor gaming en live streaming. Je kunt op deze game computer alle games op de hoogste grafische settings spelen en streamen.