ZZP factoring

ZZP factoring: het uitbesteden van facturatie

Sinds een tijdje maak ik gebruik van ZZP factoring. Ik vond dat de facturatie teveel tijd kostte. Niet zozeer het versturen van de factuur maar wel het wachten op je geld en het sturen van herinneringen. Sowieso is het wachten op betaling als zzp-er niet altijd even makkelijk. Ik moet ook kosten maken om mijn werk te doen en die rekeningen moeten ook betaald worden. Dat moest dus anders en in mijn zoektocht naar manieren om mijn facturatie uit te besteden, kwam ik terecht bij Finqle.

ZZP factoring door Finqle

ZZP factoringFinqle is ideaal voor zzp factoring. Zo betaal je bijvoorbeeld een vast percentage per factuur. Er zijn geen andere kosten zoals abonnements- of aansluitkosten. Zo kun je je vaste kosten laag houden dus in periodes met minder werk, heb je ook minder kosten. Bovendien betaalt Finqle jouw factuur binnen 24 uur.

Waaraan moet je voldoen?

Finqle stelt wel een aantal eisen. Zo moet je bijvoorbeeld bv’s of nv’s als klant hebben. Bestaat jouw klantenkring uit eenmanszaken en vof’s dan kan Finqle niets voor je betekenen. Daarnaast willen zij graag bewijs dat jij je dienst of product hebt geleverd. Dit bewijs heb je door te leveren op basis van bonnen. Daarnaast neemt Finqle alleen facturen aan die achteraf verstuurd worden.

Prettige samenwerking

ZZP factoringIk ben erg blij dat ik met Finqle in zee ben gegaan. De samenwerking verloopt prima. Direct contact en als ik vragen heb dan worden ze snel beantwoord. Het uitbesteden van factoring heeft mij veel tijd en geld bespaard. Dat ik niet overal achteraan hoef, geeft me veel rust. Geen debiteurenbeheer en geen risico’s meer. Ideaal.

Ben jij ook zzp-er en wil je ook jouw facturatie uitbesteden? Neem dan contact op met Finqle en bekijk wat zij voor jou kunnen betekenen. Op de website kun je precies zien of jij in aanmerking komt om jouw facturatie uit te besteden.