Oriënteer u in uw mogelijkheden en vraag hypotheekadvies aan

Oriënteer u in uw mogelijkheden en vraag hypotheekadvies aan

Hypotheekadvies heeft altijd zin!

Bent u nog niet van plan om een huis te gaan kopen, maar bent u wel benieuwd wat uw mogelijkheden zijn wat betreft de hypotheek? Weet dan dat hypotheekadvies aanvragen altijd zin heeft! Ook als je hier nog helemaal niets mee gaat doen. Hypotheekadvies is geheel vrijblijvend en helpt je alleen een duidelijk en overzichtelijk beeld te krijgen van je mogelijkheden. In dit blog lees je waarom hypotheekadvies aanvragen nuttig kan zijn, ook als u nog geen huis gaat kopen.

U heeft al een huis

Heeft u al een woning? Ook dan kunt u vrijblijvend hypotheekadvies aanvragen. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen hoe het zit met de overwaarde op uw huidige huis. Of misschien zit u wel met een restschuld? Ook kunt u vragen wat er met uw huidige hypotheek gebeurt indien u wel in de toekomst een ander huis wilt kopen. Dit is allemaal handige informatie om te hebben. Zo weet u waar u naar kunt kijken wanneer u wel wilt verhuizen en komt u niet tegen die tijd voor onaangename verrassingen te staan.

U wilt uw hypotheek wijzigen

Een andere situatie waarin hypotheekadvies u kan helpen, is wanneer u uw hypotheek wilt wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat u en uw partner uit elkaar gaan, u uw woning wilt verbouwen, uw lasten verlaagd zijn of u extra wilt aflossen. Ontdek wat uw mogelijkheden zijn door in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Goed voorbereid de huizenmarkt op!

Ook al bent u er nu nog helemaal niet aan toe om een eigen huis te kopen, ooit zult u dat wel zijn. En het is dan wel fijn dat u weet wat uw mogelijkheden zijn. Wat u kunt lenen, wat u voor een huis kunt bieden en hoeveel geld u zelf moet hebben. Vraag een hypotheekadvies aan en u kunt straks goed voorbereid de huizenmarkt op! Ook interessant: Drie belangrijke voordelen van een samenlevingscontract.