boekhouder Venlo

Op zoek naar een boekhouder in Venlo

Vandaag de dag ben ik op zoek naar een goede boekhouder in Venlo. Voorheen deden wij dit allemaal zelf, maar vandaag de dag komt hier veel en veel meer bij kijken. Ons bedrijf is de laatste jaren flink uit de voegen gegroeid en hierdoor ook onze administratie. Voorheen lukte het mij altijd prima om naast mijn eigen werkzaamheden deze administratie bij te houden, maar tegenwoordig is dit een onmogelijke taak geworden. Normaal was ik er maar een paar uur per week mee bezig, maar tegenwoordig is dit bijna een dagtaak geworden. Tijd om hiervoor hulp in te schakelen en wel hulp op het professionele gebied.  boekhouder Venlo

Een enorme last van mijn schouders afgevallen

Eindelijk heb ik een goede boekhouder in Venlo gevonden. Deze is werkzaam onder de naam van  FL Advies. Hier werken alleen maar zeer professionele mensen die verstand hebben van verschillende financiële zaken, zoals: 

  • Voeren van bedrijfsadministratie
  • Indienen van btw- en vennootschapsbelasting
  • Aangifte van inkomstenbelasting
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Geven van fiscaal advies
  • Voeren van de salarisadministratie

Natuurlijk bepaal jijzelf in hoeverre zij de administratie van jouw bedrijf overnemen. Maar dit kan je allemaal in een persoonlijk gesprek toelichten. Voor mij was deze steun een zeer welkome ondersteuning en ik zal echt niet meer zonder deze hulp kunnen.