financial lease

Kijk ook eens op Financiallease.direct

Op Financiallease.direct heb ik een nieuwe bedrijfswagen gevonden en natuurlijk ben ik daar nu bijzonder blij mee. Het is misschien een gewone bedrijfswagen, zoals iedereen die zou kunnen kopen, met voldoende geld. Echter heb ik deze voor erg lage kosten en dat is wat dit zo leuk maakt! Met een maand bedrag van maar 170 euro kan ik toch in een nagenoeg gloednieuwe bak rijden! Het is weliswaar een occassion, maar ik ben er erg blij mee. De auto is van alle gemakken voorzien en dit had ik nooit nieuw kunnen kopen! Vooralsnog, althans. Wanneer mijn bedrijf nog net even wat beter begint te lopen en ik een mooi spaarpotje heb verzameld, kan ik natuurlijk overwegen direct te kopen. Dat zou ook ideaal zijn natuurlijk. Maar daarvoor ging ik niet naar Financiallease.direct – nee, daar wilde ik exact de auto vinden die ik nu heb! Groot genoeg voor meerdere mensen, omdat ik hem ook in mijn vrije tijd gebruik. Ook voldoende laadruimte, wat weer fijn is voor mijn werk. En zoals ik al zei: alle gemakken. Bijna alles werkt automatisch en de airco werkt ook heel goed. Dat is toch prettig straks in de zomer!
financial lease

Een goede investering

Als jij ook een bedrijf hebt dan is een occassion van Financiallease.direct een goede investering. Daar heb je namelijk maar lage kosten en toch de beste auto’s. Door op je maand lasten te besparen merk je aan het eind van het jaar een bijzonder groot verschil op de bankrekening!

financial lease