Is geld lenen zonder gedoe echt mogelijk?

Mijn ouders spraken vroeger nooit over leningen sluiten omdat ze allebei hierdoor in de schulden zijn geraakt. Ik zou graag nu een lening willen sluiten omdat ik een studie wil volgen die erg veel geld kost en niet helemaal wordt vergoed. Ik kan dit niet met mijn ouders bespreken omdat ze dan natuurlijk ook bang zijn dat ik hierdoor in de schulden ga komen, maar dat gaan niet gebeuren. Ik ging dan ook online opzoek naar een website die mij een beetje meer informatie kan geven over geld lenen zonder gedoe. Ik kwam dan ook terecht op de website geldginius.nl, hier geven ze alle informatie over geld lenen zonder gedoe, hypotheek afsluiten, wanneer je recht hebt op een lening, hoe je een spoedlening kan aanvragen, geld lenen zonder of met vast contract en nog veel meer artikelen. Geld lenen zonder gedoe hebben ze een heel artikel over hoe je zonder moeite 1500 euro kan lenen. Zoiets wordt een flitskrediet of microkrediet genoemd, de aanvraag van geld lenen zonder gedoe kost dan ook maar 5 minuten om aan te vragen. Het enigste wat je hierbij nodig hebt is een ID- kaart of paspoort, dus geen bewijs van inkomen of loonstroken. Bij het geld lenen zonder gedoe wordt de lening aanvraag zo snel mogelijk beoordeeld waardoor het geld al binnen 24 uur op je rekening staat. Het wordt dan een microkrediet genoemd omdat je maximaal 1500 euro kan lenen en minimaal 100. Daarom zijn de voorwaarden bij geld lenen zonder gedoe zo soepel omdat het een beperkt bedrag is, en daardoor is het risico ook minder groot. Het enigste nadeel van het geld lenen zonder gedoe is dat de lening wel snel moet worden terugbetaald. Binnen 30 dagen tot 4 maanden moet het bedrag weer terug zijn. Maar daar zit natuurlijk ook een voordeel aan, bij het geld lenen zonder gedoe betaalt je dan ook maar kort rente bijvoorbeeld als u 600 euro leent betaalt u dan een rente van 7 euro. En bij een lening van 1200 euro dit betaal je dan in twee delen, de rente die je dan moet betalen bedraagt 10,64.

Geld lenen zonder gedoe is binnen 5 minuten gebeurd

Ik vind het erg fijn dat op de websites zoveel verschillende artikelen zijn voor wel bijna alles wat met lenen te maken heeft in verschillende situaties. Er zijn artikelen voor wanneer je een nul uren contract hebt of je dan ook recht hebt op een lening of wanneer u weinig inkomen heeft of dit dan ook mogelijk is. Deze artikelen zijn dan erg belangrijk omdat je het soms niet wilt vragen omdat je je schaamt, maar via deze website kan je alles vinden. Ook zijn er artikelen als je geld wilt sparen, geld wilt besparen, geld wilt beleggen en investeren.

Bezoek de website ook een keer

Ik heb nu mezelf goed kunnen verdiepen over hoe ik een mini lening kan aanvragen. Ik raad u de website dan ook aan omdat:

  • U alles kan vinden over geld
  • U het gemakkelijk kan vinden onder kopjes
  • U in alle gemak verschillende onderwerpen kan bekijken

Wilt u zelf meer weten over geld, dan kunt u de website ook zelf bekijken.