Incassobureau Apeldoorn met persoonlijke aanpak

Veel ondernemers krijgen met onbetaalde rekeningen te maken: toch maar een incassobureau inschakelen, en welke dan? Ondernemers die op zoek zijn naar een incassobureau Apeldoorn kunnen Incassonet benaderen, een incassobureau met een unieke en persoonlijke aanpak. Wat maakt de strategie van Incassonet zo doeltreffend? Waar is hun werkwijze op gebaseerd? De unieke kenmerken staan hieronder op een rijtje.

Online contract van incassobureau in Apeldoorn

Als je met een stapel onbetaalde facturen zit, lijkt een oplossing soms oneindig ver weg. Bovenstaand incassobureau in Apeldoorn maakt dit proces eenvoudig: via hun gratis online platform draag je binnen twee minuten al je onbetaalde facturen over. En dezelfde dag nog gaan ze voor je aan de slag. Tijdens het incassotraject wil je natuurlijk graag weten hoe het ervoor staat – het gaat immers om jouw geld. Je kan bij hen zelf aangeven hoe jij graag op de hoogte gehouden wil worden. Wil je telefonisch overleggen, of liever appjes of emails krijgen over de voortgang? Het is allemaal mogelijk bij dit incassobureau in Apeldoorn. Als je factuur geïncasseerd wordt, krijg je binnen 24 uur het geld op je rekening gestort.

Persoonlijk dossier bij incassobureau in Apeldoorn

Bij dit incassobureau in Apeldoorn sta je er niet alleen voor: je krijgt je persoonlijke zaakbehandelaar die altijd voor je klaar staat. Je kan je onbetaalde facturen aanleveren en bij Incassonet worden je facturen direct gecontroleerd. Als er extra informatie nodig is, dan hoor je dat meteen. Als de gegevens gecontroleerd en goedgekeurd zijn, is je incassozaak direct zichtbaar. Je zaak staat in je online portaal. Via dit portaal kan je de voortgang van je zaak op de voet volgen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Dezelfde persoonlijke digitale behandeling biedt dit incassobureau in Apeldoorn aan de debiteuren. Zij krijgen toegang tot een klantvriendelijk digitaal dossier. Wat kunnen ze daar allemaal? Debiteuren kunnen daar het overzicht van de zaak bekijken, facturen downloaden, reacties plaatsen en – niet onbelangrijk – direct betalen.

Samen zoeken naar oplossingen

Succesvol facturen incasseren gaat verder dan eenzijdige communicatie richting de debiteuren. Vaak zitten er verhalen verscholen achter het gebrekkige betaalgedrag. Bij dit incassobureau in Apeldoorn staat één vraag centraal: waarom betaalt de klant niet? Daarom zorgen ze altijd dat er persoonlijk contact wordt gelegd met de debiteur. Jouw persoonlijke zaakbehandelaar zet zich in om in gesprek te gaan met de debiteur. Hoe kunnen we tot een goede oplossing komen, waar alle partijen zich in vinden? Die vraag staat altijd centraal binnen het contact. Incassonet merkt uit ervaring dat deze werkwijze veel effectiever is dan het enkel sturen van aanmanende brieven. Op deze manier krijgt de zaakbehandelaar inzicht in de diepere oorzaken van het betalingsgedrag en kan er een realistische betalingsregeling getroffen worden. En deze aanpak werkt: Incassonet weet maar liefst 94 procent van de zaken succesvol te incasseren. Dit is ook geen voortslepende procedure: gemiddeld duurt het 36 dagen om een zaak succesvol af te ronden.

De keuze voor een incassobureau is een persoonlijke keuze, afhankelijk van jouw eisen en wensen. Als deze strategie jou aanspreekt en bij jouw bedrijf past, neem dan vooral contact op met Incassonet. Zij staan voor jou klaar!