strafbeschikking

Een strafbeschikking gekregen

Je hebt een strafbeschikking gekregen en de vraag is wat je hier mee moet doen. Natuurlijk is het belangrijk dat je een boete meteen moet gaan betalen, anders loop je de kans dat er meer geld betaald moet worden en daar zit niemand op te wachten.

Het is belangrijk om eerst te kijken of deze beschikking wel terecht is. Natuurlijk heeft de officier van justitie hier wel meer ervaring mee en daarom denken veel mensen dat hier verder niks mee te dopen is. Echter is het wel zo dat je geen beschikking zomaar moet accepteren.Laat hier eerst een advocaat naar kijken of het wel een juiste beschikking is.

Een strafbeschikking voor te hard rijden ontvangen?

Het is best wel moeilijk om in verzet te gaan wanneer jij een boete hebt gekregen voor, bijvoorbeeld te hard rijden. Vaak is het jouw woord tegen die van de rechter en dat maakt het juist zo moeilijk. Daarom is het fijn om te weten dat je een advocaat om advies kan vragen. Via strafbeschikking-advocaat.nl is het mogelijk om een formulier in te vullen met jouw gegevens. Hiermee kan jij al jouw vraag stellen en een korte uitleg geven over waarom je een boete hebt ontvangen. Nadat het formulier is ingevuld en opgestuurd neemt een advocaat contact op. Dit is nog geheel gratis. Hij of zij zal precies vertellen wat de eventuele vervolg stappen kunnen zijn en hiermee kan je verder aan de slag gaan.