De mogelijkheid om efficiënter te werken

Het is over het algemeen lekker doorwerken wanneer OutSmart gebruikt wordt om al het papierwerk aan te pakken. Het is fijn om werkbonnen te hebben als bedrijf om geleverd werk te kunnen verantwoorden, voor de eigen administratie en voor klanten. Werknemers kunnen uit een lekkere workflow worden gehouden doordat ze zich moeten bekommeren om handgeschreven bonnen, iets wat nog te vaak voorkomt. Natuurlijk is het lastig om tijdens het werken een Excel sheet bij te werken. Dit is niet nodig want er bestaat handige software van OutSmart waarmee het mogelijk is om klussen te plannen en de facturen op te maken, met als leuke extra dat de software het vervolgens zelf in de boekhouding kan verwerken. Dit kan omdat het programma gekoppeld kan worden aan veel boekhoudsoftware. 

Is de factuur wel aangekomen 

De winst aan efficiëntie die gemaakt kan worden met goede facturatie software is groot. Een digitale factuur is altijd terug te vinden en bovendien makkelijk te gebruiken voor al het personeel. Dit maakt fouten zeldzamer, de fouten als gevolg van uw doktershandschrift zijn er niet meer. Automatisch verwerken wordt bovendien mogelijk. Facturen zijn meteen aanwezig in het systeem, dit systeem kan worden ingericht op een manier die ervoor zorgt dat de facturen meteen bij de juiste persoon of instelling terecht komen. De tijd die hierdoor vrijkomt kan anders gebruikt worden. Er zouden een paar extra klussen gedaan kunnen worden of bezuinigd op personeelskosten. Allebei met het gevolg dat het bedrijfsresultaat kan stijgen. 

Met de tijd mee

De noodzaak om steeds efficiënter te werken komt voort uit de noodzaak om bij te blijven met de rest van de branche. Het is fijn dat er stappen gemaakt kunnen worden door eenvoudig weg te investeren in het digitaliseren van processen. Minder werk om de vervelende taken te doen en meer tijd om te focussen op het product en de klant, dat werkt een stuk fijner.