Wat moet je doen om verder te groeien in je financiële carrière?

Ben je werkzaam in de financiën en wil je de vervolgstap gaan maken in je carrière? Hoe ben je van plan dat te gaan doen? Beheers je alle benodigdheden en kennis die jij nodig hebt in je werkgebied? Zoals Power BI, CMA, MBA of bijvoorbeeld Lean? Het is handig om daarin je kennis uit te breiden. Hieronder staan 3 tips die jou kunnen helpen met je financiële carrière.

Volg een opleiding of cursus

Je kan een opleiding volgen bij Staan Academy om je kennis bij te scholen. Bijvoorbeeld een opleiding Power BI. Dit programma is op maat gemaakt voor en door financials. Tegenwoordig verliezen financials kostbare tijd met het verzamelen en transformeren van (big)data. Tijdens deze training leer je hoe Excel het meeste werk voor je kan doen. Dit maakt de stap naar Power BI relatief klein. Vervolgens ben je in staat om al jouw data te presenteren met belangrijke grafieken en tabellen, inclusief visuele filters om jouw selecties in de dashboards aan te passen. Publiceer op Powerbi.com om jouw inzichten te delen!

Kijk goed naar wat je kan betekenen voor je bedrijf

Volg een opleiding MBA bedrijfsadministratie bij Staan Finance Academy. Met het volgen van deze, door de Associatie, branche-erkende vakopleiding zorg je voor de juiste basis om echt succesvol te kunnen zijn als financial. Je bent in control en kunt zelfstandig op een effectieve en efficiënte wijze een administratie voeren.

Duik de boeken ijn

Of je nou een extra opleiding wilt doen of een boek open wilt slaan voor jezelf voor wat extra kennis, blijven leren is belangrijk. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkeling op financieel gebied en ben jij de gene die bedrijven in dienst willen hebben. Blijf je kennis uitbreiden om je waarde te laten zien aan bedrijf. Zo kan jij je financiële carrière blijven stimuleren. 

Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips. Succes met je carrière.