Schuldhulp door Oxyz voor bedrijven in Hengelo

Sommige bedrijven in Hengelo hebben schuldhulp nodig, en misschien behoort ook jouw bedrijf bij deze categorie. Je dacht alles goed geregeld te hebben en de financiën op orde te hebben, maar toch is er iets in gesluimerd waardoor je in de schulden terecht bent gekomen. Gelukkig zijn er instanties, zoals Oxyz, die jou kunnen helpen om het bedrijf draaiende te houden. Daarnaast helpen ze je ook om eventueel een doorstart te maken waarbij alle schulden zijn afgelost. 

Het doel van Oxyz

Oxyz heeft als doel om de problemen rondom schulden binnen een bedrijf op te lossen. Hierbij wordt niet langer omgekeken naar wat er is gebeurd en hoe erg de situatie was. Maar er wordt juist vooruit gekeken, wat is er nodig om de schulden op te ruimen? En daarnaast, hoe kan de positieve sfeer weer terug komen in het bedrijf? Oxyz biedt hiervoor hulp aan om jou en je werknemers weer te laten werken in een fijne (werk) omgeving, waarbij de rekeningen betaalt kunnen worden.

Schuldhulp door zelfstandige ondernemer

Bij Oxyz Hengelo werken medewerkers die veel ervaring hebben in het oplossen van financiële schulden. Daarnaast zijn zij zelf ook zelfstandige ondernemers geweest, waardoor ze een optimale ondersteuning kunnen aanbieden. Doordat beide partijen, de schuldenaar en hulpverleners van Oxyz, dezelfde werkomstandigheden kennen. Is het makkelijk om met elkaar te overleggen en de zaken te bespreken.