Heeft u als huurder een goede huurrecht advocaat nodig?

Een huurder kan een huurrecht advocaat inschakelen, net als de verhuurder uiteraard. Helaas zijn dit soort stappen af en toe gewoon nodig, al heeft niemand hier zin in uiteraard. Een huurrecht advocaat kan u helpen bij het opstellen of nakijken van een huurcontract of treedt in rechte voor u op als er een geschil ontstaat tussen huurder en verhuurder. Dat probleem heb ik dus gehad helaas en dus had ik op dat moment een huurrecht advocaat nodig. Op damste.nl heb ik een huurrecht advocaat gevonden die me op de juiste manier heeft bij gestaan, zonder erom heen te draaien of tijd te rekken. Mijn verhaal is dat er bepaalde reparaties in mijn woning gedaan moesten worden die in de voorwaarden genoemd werden als zijnde dat de woningstichting die zou moeten uitvoeren als dit nodig zou zijn, maar het probleem is dat de woningstichting wel elke keer zei dat ze het zouden gaan doen, dat er afspraken zouden komen met de verschillende aannemers maar die kwamen er gewoonweg niet, super irritant en elke keer als ik belde bleven ze me aan het lijntje houden. Op een gegeven moment, een jaar ongeveer nadat ik de eerste reparatie had aangevraagd, kreeg ik zelfs een grote mond van een van de telefonistes, ik zou te vaak bellen, ik moest maar gewoon afwachten nu en de volgende keer dat ik weer zou bellen zouden ze het recht hebben om op te hangen. En dat terwijl ik al die tijd netjes was gebleven, ik belde gewoon elke week een keer om te vragen hoe ver het nu stond, maar dat is toch niet helemaal raar en volgens mij sta ik dan gewoon in mijn recht. Maar dat vonden zij blijkbaar niet dus heb ik die huurrecht advocaat ingeschakeld. Alles wat in het huurcontract staat is bindend dus ze moesten zich gewoon aan hun afspraken houden. Het contact met de huurrecht advocaat was heel vlot, soepel en fijn. Ik hoefde mezelf niet te vertegenwoordigen, toen de huurrecht advocaat de documentatie zag die ik had opgebouwd was alles al snel heel helder en kon er zo mee aan de slag worden gegaan.

Ook een huurrecht advocaat nodig?

Laat u niet op de kop zitten en trek aan de bel wanneer dit nodig is. Een woningstichting maakt ook fouten maar die hoeft u niet over uw kant te laten gaan. Dat heb ik ook niet gedaan en uiteindelijk is alles met een sisser afgelopen en zijn de reparaties uitgevoerd. Wat fijn om een advocaat als deze in te kunnen schakelen!

Heeft u ook problemen met uw huurder of verhuurder?

Ga dan snel naar deze site, omdat:

  • Ze goede advocaten in dienst hebben voor verschillende rechtsgebieden.
  • Ze met u samenwerken en echt naar u luisteren.
  • Ze er alles aan doen zodat u weer in uw recht komt te staan.

Het is zo belangrijk om in dit soort gevallen/zaken de juiste advocaat aan uw zijde te hebben. Soms kunt u het gewoon niet alleen en heeft u hulp nodig en daar is geen schande in. Ik raad ze met een warm hart aan, zij hebben mij goed geholpen en zullen dat zeker ook voor u doen!