Betrouwbaar goud inkoop

Eerlijk en betrouwbaar

Wil je na lang wikken en wegen je goud, zilver of andere sieraden inwisselen voor contant geld, dan wil je wel dat er eerlijk en betrouwbaar wordt omgegaan met je voorwerpen. Soms hebben sieraden emotionele waarde, waardoor het moeilijk kan zijn om er afstand van te doen. Voor betrouwbaar goud inkoop ben je bij zilvergoudamsterdam.nl aan het goede adres, of het nu een zilveren ring is of een gouden rolex die veel geld waard is. Alles begint bij een eerlijke taxatie van je sieraden, transparant en een prijs die je nergens anders krijgt. 

Betrouwbaar goud inkoop

Inkoop van zilver bestek

Alles wat met goud en zilver heeft te maken kun je verkopen, van een zilver bestek tot miniaturen van zilver. Het is zonde van je sieraden als je er niet meer naar omkijkt, of het horloge wat je al jaren hebt heb je nog niet een keer gedragen. Het voordeel bij betrouwbaar goud inkoop is dat je direct een goede contante prijs krijgt, aan de hand van de koers van edelmetalen wordt een taxatie op papier gezet. Je hebt bij zilvergoudamsterdam.nl altijd te maken met een actuele koers, zijn er vragen over de totstandkoming van de taxatie wordt dit altijd netjes uitgelegd aan je.

Altijd vrijblijvend

Wat je ook van plan bent te laten taxeren het is altijd vrijblijvend, heb je er toch niet zo’n goed gevoel over om je horloge of die armband te verkopen ben je tot niets verplicht. Wel is het goed te weten dat je ook munten, armbanden, zilverstukken kunt aanbieden om te verkopen, wat je ook van plan ben te verkopen de op dat moment geldende koers wordt aangehouden. In een afgesloten en veilige ruimte worden je sieraden door een expert getaxeerd, van maandag tot vrijdag ben je welkom in de winkel om al je objecten te laten taxeren en eventueel direct contact geld te ontvangen.