beleggingspand hypotheek

Een luxe pen cadeau met jouw naam

Bijzondere pen graveren

Een luxe pen kan een zeer leuk cadeau zijn om aan iemand te geven. Denk aan een pen voor het tekenen van een bruidsboekje of een pen met een persoonlijke boodschap of naam. Voor elke gelegenheid is zo een mooie pen een speciale gift. Als je een eigen kantoor hebt, staan deze pennen prachtig op je bureau. Ze geven namelijk status en laten zien wie je bent.

Parkerpennen en andere merken

Een Parker pen online kopen bij pengraveren.nl betreft een top idee voor een cadeau. Het merk Parker heeft zijn wortels sinds 1888. Bij vulpennen bevat de Parkerpen een anti lek systeem. De inkt vlekt dus niet uit bij het schrijven. Wereldwijd is dit de meest populaire pensoort. Je kunt van Parker elk type pen kopen en krijgt er ook nog eens een mooie pennen etui bij. De pennen zijn in diverse kleuren van zwart tot blauw en van goudkleurig tot zilver. Ook cross pennen met gravure behoren tot hoge kwaliteit. Denk aan de Cross Century 2 Translucent Green Lacquer Balpen. Deze mooie groene pen is eigentijds en modern tegelijk. Bestellen Montblanc pen doe je ook via de website. Deze zeer exclusieve pennen zijn uniek en sommigen zijn zelfs gebaseerd op beroemde personen. Neem bijvoorbeeld de Montblanc Muses Marilyn Monroe Pearl Balpen – Speciale editie. Deze goud met witte pen staat in het teken van de beroemde actrice.

Opties om te graveren

Kies het lettertype voor de gravering en het aantal regels aan tekst die je wenst te hebben. Je hebt de keuze om de pen met of zonder gravure te bestellen. Sommige lettertypen zijn bij sommige pennen zelfs zonder meerprijs. Ook is een plaquette gravering met tekst mogelijk voor slechts enkele euro’s meer. Heb je de pen snel nodig? Dan kun je zelfs de pen met spoedservice laten graveren waardoor deze binnen dezelfde dag gereed is.