Blackstone

Blackstone is geweldig

BlackstoneVorige week heb ik voor mijn vriend voor een veel lagere prijs een paar schoenen van Blackstone weten te scoren. Hier was hij al langer naar op zoek, maar steeds vond hij ze iets te duur. Daarom zijn wij toen gaan wachten tot de uitverkoop in het centrum van onze woonplaats ging beginnen. Toen dit eenmaal zo was, was zijn maat overal uitverkocht. Daarom ben ik toen toch maar online verder gaan zoeken, ondanks dat ik daar geen goede ervaringen mee heb gehad. Gelukkig ging het dit keer allemaal heel erg soepel en daarom ga ik het ook echt vaker doen.

Een hele goede ervaring

Van Bommel heeft een heel groot assortiment met onder andere Blackstone daarin. Zij hebben een groot aanbod voor mannen, vrouwen en kinderen. Eigenlijk zou jij hier dus voor de hele familie kunnen slagen. Zelf heb ik niet meer gekocht dan nodig en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Hierdoor hoefden wij niet lang te wachten en ben ik nog positiever over de webshop dan ik al was. Ik zou dan ook iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen, want de prijzen zijn lager daar dan in veel reguliere winkels. Neem snel eens een kijkje!